Să facem cunoștință!

NOIR COFFEE ROASTERS s-a născut la Iași, orasul celor șapte coline și parfum de tei. De aceea, fiecare pungă poartă cu mândrie numele acestui loc cu farmec aparte, cafeaua de specialitate fiind prăjită aici.

De ce Noir?

Mister. Eleganță. Simplitudine.

Este ceea ce noi regăsim în cafeaua de specialitate, întotdeauna expresivă, surprinzătoare, dar în același timp simplă. Ne-a fascinat atât de mult, încât stă la baza conceptului NOIR COFFEE ROASTERS.

Mai mult decât atât, NOIR COFFEE ROASTERS este despre pasiunea pentru cafea, dezvoltată în decursul a mai multor ani, dar și despre dorința arzătoare de a promova industria cafelei de specialitate. Ne-am propus să livrăm cafea de calitate, de peste 80 puncte SCA, către oameni frumoși, dornici de a se bucura de aceasta în confortul casei lor, sau la birou. Sau poate într-o excursie în natură?

Locul îl alegeți voi, noi suntem încântați că vă bucurați alături de noi de gustul și aroma acestei licori fermecătoare. Scopul nostru a fost îndeplinit, cafeaua aceasta v-a cucerit si pe voi. Nu degeaba se spune: life is too short to drink poor-quality coffee, isn’t it?

Dar ce transformă cafeaua în una de specialitate?

Continuitatea cafelei de specialitate poate fi asigurată doar prin eforturile și dedicarea unor persoane ale căror prioritate în viață este păstrarea permanentă a calității. Acest lucru nu este munca unei singure persoane din ciclul de viață al unui bob de cafea; cafeaua devine una de specialitate doar atunci când toți cei implicați în lanțul valoric al cafelei lucrează în armonie și se concentrează pe menținerea standardelor și a excelenței de la început până la sfârșit.

La NOIR COFFEE ROASTERS ne dedicăm să oferim cafeaua la cel mai înalt standard calitativ. Cum în absența culorii negre celelalte culori nu ies în evidență, fără cafeaua Noir nici diminețile nu au aceeași putere. Majoritatea oamenilor văd cafeaua doar când este maro închis, dar înainte ca boabele să fie prăjite, acestea sunt roșii, galbene și verzi, doar apoi devin brune. În fiecare etapă de prelucrare, cafeaua își schimbă culoarea, transformându-se de la o cireașă viu colorată într-un bob de culoare închisă. Noir concentrează toate aceste nuanțe și arome, pentru ca mai apoi tu să te bucuri de explozia lor și emoțiile intense de fiecare dată când o bei.