NOIR COFFEE ROASTERS este o afacere de suflet. Deși suntem printre ultimele mâini care ating aceste cafele, nu putem pretinde că suntem singurii responsabili pentru caracterul lor delicios. Cafeaua este produsul muncii dedicate a mai multor oameni: de la fermă la spălătorie, apoi de la exportator la prăjitorie; acest lanț funcționează doar dacă cu toții investim unii în ceilalți.

Recunoaștem că ne concentrăm cu ardoare asupra artei și științei din spatele unei căni excelente de cafea. Cafeaua este un fruct și nu trebuie să fie amară, ea trebuie să aibă un gust fresh, să fie echilibrată, să nu se poziționeze în nicio extremă acră sau amară. Aromele ar trebui să fie dulci și complexe, arome pe care ne străduim să le descoperim prin stilul nostru unic de prăjire.

Prăjirea cafelei ne oferă întotdeauna libertatea de a crea ceva delicios, fiecare cafea pe care o alegem fiind semnificativă pentru noi atât prin gust, cât și prin povestea ei. Folosim un prăjitor Probat, deoarece performanțele tehnice avansate ale acestuia asigură menținerea constantă a calității. Prăjirea pe Probat este, de asemenea, mai eficientă și ne permite să fim mai exacți în prăjirea cafelei. Asta este ceea ce facem, profesia, pasiunea și ambiția noastră. Misiunea noastră este să evoluăm continuu, măsurându-ne rezultatele și căutând soluțiile cele mai bune.

Astfel scopul nostru este de a contribui la plasarea Iașului pe harta cafelei de specialitate proaspăt prăjită. Ne mândrim cu calitatea excepțională a cafelei pe care o cumpărăm, importăm, prăjim și livrăm clienților noștri.