Wholesale

Iubim cafeaua delicioasă, credem în puterea oamenilor și a ingredientelor de calitate și dorim să răspândim această iubire și convingere.

Dacă deții o cafenea, un birou sau un restaurant care apreciază o cafea și un serviciu premium, scrie-ne! Dorim să legăm parteneriate cu companii care simt aceeași pasiune și devotament pentru cafeaua artizanală. Angajamentul nostru față de voi este unul continuu – oferim asistență la fața locului, instruire, respectiv asistență operațională și tehnică pe bază de contract.

Servind cafeaua de specialitate proaspăt prăjită de NOIR COFFEE ROASTERS poți fi sigur că le vei oferi clienților sau angajaților tăi o băutură calitativă, modificând concepția lor despre cafea prin ridicarea ei la rang de produs artizanal de savurat, nu doar aliment văzut ca o necesitate.

Ți-ar plăcea ca boabele noastre de cafea proaspăt prăjite să fie servite și în localul tău? Ai nevoie de ajutor la organizarea cafenelei tale? Dă-ne un semn ca să discutăm despre cafea de cea mai bună calitate, despre echipamente și instruire.