Plata Numerar/Card cu Ridicare Personală

La NOIR COFFEE ROASTERS, oferim opțiunea de plată în numerar sau cu cardul atunci când ridicați personal comanda dvs. de la locațiile noastre din Iași. Această modalitate de plată vă oferă flexibilitatea de a alege metoda de plată preferată în momentul ridicării produselor comandate.

 

Plata prin Ramburs

Veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului, dacă e cazul, în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.

 

Plata prin Card Bancar – Online

La NOIR COFFEE ROASTERS, puteți efectua cu încredere plăți online cu cardul personal sau al firmei dvs. Această modalitate de plată este extrem de sigură și vă oferă o experiență fără griji. Acceptăm carduri VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2), iar pentru fiecare tranzacție nu se percepe niciun comision suplimentar.

Procesarea datelor cardului se realizează exclusiv pe serverele Netopia, asigurându-vă astfel că informațiile dvs. sunt în siguranță. Netopia nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs., ci le trimite criptate către banca procesatoare. Indiferent de valuta din contul dvs., tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dvs. Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele NOIR COFFEE ROASTERS.

Toate prețurile afișate pe magazinul nostru online www.noircoffee.ro sunt finale și includ TVA. Înainte de finalizarea comenzii, veți vedea cu claritate prețul final pe care trebuie să-l plătiți pentru comanda dvs., inclusiv costurile de transport.

Ocazional, putem oferi promoții și reduceri pentru produsele noastre, dar vă asigurăm că acestea nu se cumulează. Voucherele de reduceri pot avea termene de valabilitate predefinite sau pot fi fără dată de expirare. Promoțiile vor fi evidentiate în descrierea produselor, în coșul de cumpărături și pe factura dvs. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără notificare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja confirmate.

Datele de facturare ale magazinului online NOIR COFFEE ROASTERS sunt următoarele:

SC SPECIALTY COFFEE ASSOCIATION SRL

Nr. Reg. Comerțului: J22/760/2016, C.U.I.: RO35850608

Adresă: Str. Mihail Kogalniceanu 19 Iași, Cod poștal: 700454