Noir Coffee Roasters este o afacere de suflet, iar Prăjitoria Noir Coffee Roasters este locul unde se întâmplă magia.

Cum sunt culese? Unde și mai ales cât sunt prăjite? Da, da. Boabele de cafea trec printr-un proces complex până ajung în ceașcă/pahar. Să știi să prăjești cafea înseamnă să dezvălui aromele și notele unice ale fiecărei origini. Adică știință și puțină magie. Asta se-ntâmplă cu drag & pricepere, la Iași, în Prăjitoria Noir Coffee Roasters.

Cafeaua de specialitate are un ciclu complex, iar rezultatul acestuia depinde foarte mult de toți cei implicați în proces. De la creștere, cultivare, procesare, achiziție și analiza cafelei verzi, până la prăjire, măcinare și preparare.

Cum în absența culorii negre celelalte culori nu ies în evidență, fără cafeaua Noir Coffee Roasters nici diminețile nu au aceeași putere. Majoritatea persoanelor văd cafeaua doar când este maro închis, dar înainte ca boabele să fie prăjite, acestea sunt roșii, galbene și verzi, abia apoi devin brune. În fiecare etapă de prelucrare, cafeaua își schimbă culoarea, transformându-se dintr-o cireașă viu colorată într-un bob de culoare închisă. Noir Coffee Roasters concentrează toate aceste nuanțe și arome, pentru ca mai apoi tu să te bucuri de explozia lor și să trăiești emoțiile intense de fiecare dată când o savurezi.

Nivelul prăjirii unei cafele de specialitate contează enorm. Aici vorbim de cât de mult stau boabele la prăjit și la ce temperatură sunt prăjite. Diferența se simte în gust, motiv pentru care cei care descoperă gustul adevărat de cafea nu se mai întorc la cafeaua extraprăjită din comerț.

NOI(R) folosim un prăjitor Probat, deoarece performanțele tehnice avansate ale acestuia asigură menținerea constantă a calității. Prăjirea pe Probat este, de asemenea, mai eficientă și ne permite să fim mai exacți în prăjirea cafelei. Contribuim astfel la plasarea Iașului pe harta cafelei de specialitate proaspăt prăjită.

Cafeaua de specialitate Noir Coffee Roasters aduce, dincolo de nuanța perfectă & gustul unic, transparența lucrului făcut ca la carte.

Suntem aici pentru tine, nu ezita să ne contactezi

Prin apăsarea butonului "Trimite Mesaj", confirmi că ai citit și că ești de acord cu Termenii de Utilizare referitori la stocarea datelor furnizate prin acest formular.