1

Ce înseamnă "cafea de specialitate"?

Continuitatea cafelei de specialitate poate fi asigurată doar prin eforturile și dedicarea unor persoane a căror prioritate în viață este păstrarea permanentă a calității. Acest lucru nu este munca unei singure persoane din ciclul de viață al unui bob de cafea; cafeaua devine una de specialitate doar atunci când toți cei implicați în lanțul valoric al cafelei lucrează în armonie și se concentrează pe menținerea standardelor și a excelenței de la început până la sfârșit.

 

La NOIR COFFEE ROASTERS ne dedicăm să oferim cafeaua la cel mai înalt standard calitativ. Cum în absența culorii negre celelalte culori nu ies în evidență, fără cafeaua NOIR COFFEE nici diminețile nu au aceeași putere. Majoritatea persoanelor văd cafeaua doar când este maro închis, dar înainte ca boabele să fie prăjite, acestea sunt roșii, galbene și verzi, abia apoi devin brune. În fiecare etapă de prelucrare, cafeaua își schimbă culoarea, transformându-se dintr-o cireașă viu colorată într-un bob de culoare închisă. NOIR COFFEE concentrează toate aceste nuanțe și arome, pentru ca mai apoi tu să te bucuri de explozia lor și să trăiești emoțiile intense de fiecare dată când o savurezi.

2

Cum plasez o comandă pe site-ul NOIR COFFEE ROASTERS?

Pentru a plasa o comandă, adăugați produsele dorite în coșul de cumpărături, completați detaliile de livrare și efectuați plata. Dacă aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați.

 

3

Ce tipuri de cafea oferiți și cum pot alege cea potrivită pentru mine?

Avem o gamă variată de cafele de specialitate. Pentru a alege cea potrivită, puteți explora descrierile produselor noastre sau să ne contactați pentru recomandări personalizate.

4

Care sunt opțiunile de livrare și costurile aferente?

Oferim livrare gratuită pentru comenzile cu ridicare dintr-un punct de lucru și transport gratuit pentru comenzile peste 250 lei. Pentru comenzile sub 250 lei, costul transportului este de 21 lei.

 

5

Cum pot urmări statusul comenzii mele?

Puteți urmări statusul comenzii dvs. în contul dvs. NOIR COFFEE ROASTERS. Veți primi și notificări prin e-mail sau SMS cu actualizări privind livrarea comenzii.

 

6

Cum pot returna un produs?

Pentru a iniția un proces de returnare, vă rugăm să ne contactați și să citiți politica noastră de returnare. Produsele returnate trebuie să îndeplinească condițiile noastre de returnare.

7

Ce factori influențează calitatea cafelei de specialitate?

Calitatea cafelei de specialitate este influențată de mai mulți factori esențiali, cum ar fi originea boabelor de cafea, altitudinea la care au fost cultivate, procesul de recoltare și prelucrare, prăjirea adecvată, depozitarea corespunzătoare și proaspătetea în momentul preparării.