Suntem dedicați să vă aducem experiența cafelei de specialitate chiar la ușa dumneavoastră, fără efort și cu grijă. Iată informații importante despre livrarea comenzilor de la NOIR COFFEE ROASTERS:

Livrare Gratuită cu Ridicare din Punctul de Lucru: Pentru clienții noștri care preferă să-și ridice comenzile, oferim serviciul de livrare gratuită de la punctul nostru de lucru. Puteți veni să vă preluați comenzile în condiții comode și prietenoase.

Transport Gratuit pentru Comenzi Peste 250 lei: Pentru a vă recompensa loialitatea și pentru comenzile mai mari, oferim transport gratuit pentru comenzile care depășesc suma de 250 lei. Acesta este modul nostru de a vă mulțumi pentru sprijinul dumneavoastră.

Transport la Cost de 21 lei pentru Comenzile Sub 250 lei: Pentru comenzile sub suma de 250 lei, costul transportului este de 21 lei. Aceasta vă oferă flexibilitatea de a comanda orice doriți, indiferent de mărimea comenzii.

Livrare la Ușa Dumneavoastră: Dacă preferați să beneficiați de comoditatea livrării la domiciliu, vă vom livra comenzile direct la ușa dumneavoastră. Echipa noastră de curieri se asigură că produsele ajung în siguranță la dumneavoastră, astfel încât să vă puteți bucura de cafea proaspătă și delicioasă.

Timp de Livrare Rapid: Ne străduim să vă aducem comenzile cât mai rapid posibil. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă oferi o experiență de livrare eficientă și fără probleme.

La NOIR COFFEE ROASTERS, punem accent pe calitate și servicii excelente, inclusiv în ceea ce privește livrarea produselor noastre. Suntem bucuroși să vă aducem cafea de specialitate și accesorii direct la dumneavoastră, pentru a vă face ziua mai aromată și mai plină de bucurie.